Energiaitalok testközelből

A blog a különböző Magyarországon forgalomban lévő energiaitalok tesztelésével, elemzésével foglalkozik. Az energiaitalokról részletes leírás illetve azok tartalmáról egy átfogó táblázat található minden tesztben. A pontok 0-5-ig terjedhetnek annak függvényében, hogy az adott rész mennyire jó, vagy éppen mennyire rossz (0 legrosszabb, 5 legjobb). A kritikáink csak a saját véleményünket tükrözik!

Feedek

Archívum

Energiaitalok blog...

GabrielHu 2010.05.02. 16:41

Üdv mindenkinek...

Ezen kis blogban fogom nektek bemutatni az energia italok minden fajtáját. Ugyan van pár hasonló oldal, de úgy gondoltam, hogy megpróbálok egy, az eddigieknél jobb blogot összehozni, ahol tájékozódhattok az energiaitalokról, azok hatásáról összetevőriől stb.

Úgy gondolom bevezetésnek ennyi elég is, jöjjenek az első postok!

Üdv Gabriel

Címkék: bemutatkozás bevezetés kezdetek

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://energiaitalok.blog.hu/api/trackback/id/tr591968925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gordeszkakerek 2010.05.03. 10:24:53

Ez mind nagyon érdekes, de már kiderült hogy:

- Valójában szinte nincs olyan helyzet, hogy a testünknek energiaitalra lenne szüksége.

- Sportolás közben már csak a szénsav miatt se ajánlatos.

- Ezeket az anyagokat más ,,értelmesebb" élelmiszerekben is megtaláljuk, amik még jó hatással is vannak a szervezetünkre.

A szívre,májra stb. is káros hatással van, de ezt már mindenki tudja, csak nem akarják fölfogni. Téveszme, hogy sokan azt mondják:,,dehát minden káros már..." és ha minnél többet fölhalmozunk ezekből vajon mindig ugyanannyira romboljuk a testünket? Ugyan már...
süti beállítások módosítása