Energiaitalok testközelből

A blog a különböző Magyarországon forgalomban lévő energiaitalok tesztelésével, elemzésével foglalkozik. Az energiaitalokról részletes leírás illetve azok tartalmáról egy átfogó táblázat található minden tesztben. A pontok 0-5-ig terjedhetnek annak függvényében, hogy az adott rész mennyire jó, vagy éppen mennyire rossz (0 legrosszabb, 5 legjobb). A kritikáink csak a saját véleményünket tükrözik!

Feedek

Archívum

Shot energy drink

GabrielHu 2010.05.02. 20:16

Shot energy drink

Az utóbbi időben egyre több helyen találkozunk a kis palackos, extra erősnek hirdetett, shotnak nevezett energy drinkekkel. De vajon miben különböznek az átlag energiaitaloktól az áron kívül?
Sokkal több koffein, taurin stb. van bent mint az átlag energiaitalokban. Mivel sokkal kissebbek, mint az átla drinkek, ezért praktikusabbak, könnyebben magunkal vihetők. Ezek az italok szénsavmentesek ami furcsának tűnik, de ezeket az energyket két módon fogyaszthatjuk: az egyik, hogy fogunk egy üveggel és felhajtjuk, a másik pedig, hogy felhigítjuk. Ízük elég intenzív, így még higítás után és élvezhető.

Én eddig egy shot energyt kostóltam, a "925 Energy Shot"-ot, melyről bővebb információt találhattok az oldalon. Jelenleg 3 cég forgalmaz szerény kis hazánkban energiaitalt: az imént már említett 925 Energy Shot, a már mindenki által híres Red Bull és a Coca-cola által forgalmazott Burn.

Forrás: http://www.energiadrink.hupont.hu/61/az-energiaitalok-uj-generacioja

Címkék: hírek drink energiaital energy shot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://energiaitalok.blog.hu/api/trackback/id/tr601969476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása